Hoe vind je een goed verhuisbedrijf?

Een verhuizing is een grote stap en kan veel stress opleveren. En als je hier hulp bij kan krijgen is dat erg gunstig en verlicht het werk. Daarom is een verhuisbedrijf altijd handig om in te schakelen. Maar er zijn zo veel verhuisbedrijven, dat je niet weet welke je moet kiezen. In deze tekst ga jij lezen hoe jij de meest geschikte verhuisservice kan vinden. Daarnaast zie je meteen waar ze bij, zouden moeten, helpen om als beste eruit te komen.

De 4 punten die we gaan doornemen zijn:

  • Locatie van het bedrijf
  • Diensten die ze leveren
  • Recensies
  • Tarieven

Locatie van het bedrijf

Stel je gaat verhuizen naar, rond om of vanuit Amsterdam. Dan wil je wel dat de verhuisservice daar ook in de buurt van zit. Dat maakt het makkelijker voor vervoer en mogelijke opslag als dat nodig is. Vaak zijn er in grote steden zoals Amsterdam genoeg te vinden. Maar als je niet bij een grote stad woont, is er mogelijk minder keuze.

Nog een punt van locatie is dat de wegen kennen belangrijker kan zijn dan je denkt. Een ervaren bestuurder zal al snel weten welke straatjes hij in kan, en of er een mogelijke omweg gemaakt moet worden. Je wilt natuurlijk niet vast te komen zitten in het midden van een smalle straat. Een verhuisbedrijf Amsterdam houd hier dus rekening mee.

Diensten die ze leveren

Natuurlijk heeft elk verhuisbedrijf de standaard diensten. Het gaat dan voornamelijk om het voeren van je eigendommen met behulp van de grote verhuiswagens. Maar als je meer hulp nodig hebt, is het belangrijk dat je weet of het bedrijf dat wel levert. Een ontruiming van je huis neemt veel tijd en moeite in beslag. Het inpakken van de dozen kan niet lekker lopen of je weet gewoon niet hoe je het meest efficiënt met de dozen moet omgaan. Dan is hulp daarbij erg voordelig.

Het kan ook nog is voorkomen dat je in een flat woont waar het trappenhuis erg krap is. Dan is een verhuislift wel is nodig om het vanuit het raam of van het balkon eruit te halen. Als dit niet mogelijk is, moet je een andere zoeken.

Opslag na de verhuizing als je spullen over hebt kan erg belangrijk zijn. Niet alles past in je nieuwe woning maar je wilt het niet weg gooien. Kijk of dit nodig is en of dat van te pas is.

Recensies

Je wilt zeker weten dat er een goede service geleverd wordt door de studentverhuizers. Dan kan je even kijken op de website of andere pagina’s wat andere mensen hier van vonden. Dit kan wel eens het verschil zijn in de keuze die je maakt tussen 2 bedrijven in. En niet alleen de prijs bepaald. Als de een goedkoper is maar slechte service, dan weet je waar het extra geld in zit.

Tarieven

Niet te missen zijn de koste die je er voor neer legt. Vaak zit het rond de zelfde prijs allemaal. Maar de voordelige hanteren vaak dat het 25 euro voor een studentverhuizer is en ook voor een verhuiswagen.