Zo (vloer)kleed je je huis helemaal af!

Je woonkamer…de plek waar je waarschijnlijk het meeste bent thuis! Wanneer je thuis komt van bijvoorbeeld een drukke werk- of schooldag, dan is het eerste wat je vaak ziet de woonkamer. Het is dus belangrijk dat de woonkamer een fijne, gezellige en knusse sfeer heeft. Naast de standaard meubels die erin staan, denk aan een bank of zitstoelen, kan jij de woonkamer in één keer een warme huiselijke sfeer geven door middel van een vloerkleed! Maar welk kleed moet je dan kiezen? En waar moet je opletten? Geen paniek! In dit artikel deel ik met jou 3 tips over hoe je het beste jouw toekomstige kleed kan uitkiezen!

TIP 1: Ga voor de juiste vorm vloerkleed


De eerste tip: bedenk goed welke vorm je kleed moet zijn! Omdat een kleed opvallend is in de kamer, is het belangrijk dat jij de goede vorm kiest. Zorg ervoor dat het kleed in contrast staat met de andere meubels, zodat het kleed niet ‘verdwijnt’ in je interieur. Heb je bijvoorbeeld een ronde bank? Neem dan een kijkje bij de vierhoekige vloerkleden. Geldt voor jou het tegengestelde en heb je een hoekig interieur? Neem dan een kijkje bij de ronde vloerkleden. Door met contrasten te spelen krijg je een stijlvol totaalplaatje, in tegenstelling tot wanneer jij alles in dezelfde vorm koopt, dan ‘verdwijnen’ de meubels in elkaar.
Hou natuurlijk niet alleen rekening met de vorm, maar ook met de afmetingen en maten! Het is natuurlijk belangrijk dat het kleed in de kamer past!

TIP 2: Bedenk welk materiaal jij wilt!
De tweede tip: bedenk van welk materiaal jouw kleed moet zijn! Houd je van een strak interieur? Dan is een kortharig kleed misschien interessanter dan een wollig, langharig kleed. Een wollig langharig kleed geeft eerder een ‘knusse’ look.
Houd ook rekening met jouw levensstijl! Heb je bijvoorbeeld huisdieren, zoals honden of katten? Dan is een heel wollig kleed wellicht niet zo geschikt, omdat hier haren vaak in kunnen blijven hangen. Werk je elke dag van 9-6? Dan wil je wellicht gaan voor een kleed dat makkelijk en snel schoon te maken is, denk bijvoorbeeld aan een katoenen kleed. Hou ook rekening met jouw gezinssituatie. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen? Dan is een zacht kleed, bijvoorbeeld een kleed van wol fijner dan bijvoorbeeld een jutte kleed. Een jutte kleed is vaak ruw en stug.

TIP 3: Een vloerkleed kopen? Neem een kijkje op Tapeso.nl
Heb je eenmaal inspiratie opgedaan en wil je een vloerkleed kopen? Dan is het tijd om een kijkje te nemen op een betrouwbare website die vloerkleden aanbiedt! Een website waar je zeker weten kan slagen is de website van Tapeso. Je kan zelfs op de site specifiek zoeken naar een bepaalde kleur, maat, merk, soort of materiaal. Ook biedt Tapeso speciaal kleden aan voor kinderen.
De winkel biedt
gratis verzending én retour. Je kan retourneren binnen 30 dagen en dat betekent dat jij genoeg tijd hebt om over je kleed na te denken! Tapeso biedt alle kleden voor zeer scherpe prijzen aan en dat is wat we willen toch?
(
TIP 4: Tapeso heeft op dit moment héél veel kleden in de sale! Tot wel 50%, dus neem snel een kijkje, het is altijd mooi meegenomen als wat geld kan besparen op jouw droomkleed!)

Kortom: een kleed maakt jouw huis helemaal af! Het creëert sfeer en gezelligheid. Bovendien staat een kleed erg stijlvol in je huis. Het is belangrijk dat jij een geschikt kleed kiest, kijk dus vooral naar het materiaal dat jij wilt, de afmetingen die geschikt zijn voor de kamer en naar welke vorm het vloerkleed moet zijn. Houd goed rekening met je levensstijl en gezinssituatie. Mocht je eenmaal weten wat je wilt, dan biedt Tapeso genoeg mogelijkheden. Tapeso heeft veel keuze en biedt alleen maar kleden aan van hoogstaande kwaliteit…én dat voor een zacht prijsje! Wat wil je nog meer?!